onsdag 6. oktober 2010

Nooka i Norge!

Nooka klokkene er et resultat av tankevirksomheten til designeren Matthew Waldman. Denne tankevisksomheten startet i 1997 da Matthew var en tur i England og så en veggmontert klokke og ble overbevist om at det måtte da finnes en bedre, mer intuitiv måte å avlese tiden på. Som tenkt så gjort. Kort tid etter hadde han 5 skisser på en lokal cafeserviett som ble til de fem designene som vi i dag kjenner som Zen V(ertical), Zen H(orisontal), Zot, Zoo og Zirc.
Et par år etter kom navnet Nooka på banen. Navnet Nooka kommer fra den lokale dialekten/aksenten i New York for å uttale en "New Yorker". Men navnet fokuserer også på ordet "New" og  nu i "Nuclear" (kjerne) for å uttrykke nookas kjerneverdier som nyskapende. Alt kom sammen i 2005 og innen 2008 hadde Nooka skapt seg en enorm popularitet som både tok kjendiser og vanlige folk med seg i dragsuget.

Nooka har siden den tid bare vokst og har samarbeidet med utallige kjente og ukjente designere, artister og varemerker for å kunne gi unike design på klokkene sine. Designklokker med et unikt uttrykk, men til en pris som alle kan smile av. Urverk.no er stolte av å være den eneste offisielle forhandler av Nooka i Norge.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar